Birajte između raznih površinskih tretmana za jedinstven izgled

Izrada luksuznog poda od punog drveta je naš DNK

Xylon se razlikuje od ostalih po svojoj raznolikosti uljenja. Posebno je atraktivna mogućnost izvedbe različitih podova s ​​identičnom površinskom obradom u pogledu boje i strukture. To omogućuje arhitektima i graditeljima da postignu isti izgled poda s različitim drvenim podovima, ovisno o čimbenicima kao što su visina poda, podno grijanje i cijena.

Uz široku paletu prekrasnih boja, tekstura i dizajna, Xylon s ponosom udovoljava rastućoj potražnji za pojedinačnim podovima. Posebno su tražene brušene podne obloge koje u kombinaciji s uljem izražavaju i toplinu boje i strukturu drva.

Jeste li znali da s Xylonom možete postići čak i crnu nijansu poda?

Kroz dimljenje možemo stvoriti čak i najtamnije drvene podove. Ako želite postići jedinstven starinski izgled, fumigacija je pravo rješenje za vas. Za zaštitu zadimljene površine koristimo dvokomponentno ulje Rubio Monocoat.

Kad dođe ljeto, zapamtite da s Xylonom također možete uljiti drvene podove kako biste stvorili jedinstven i moderan izgled.

Za tehničku podršku ne ustručavajte se kontaktirati nas. Ovdje smo da stvorimo vaš čarobni pod jer nam je važno vaše zadovoljstvo.

Povezani članci