"Kad koračaš,
tvoja svrha nije doći do
određene tačke na podu.
Tvoja svrha je uživati u svakom koraku."

Naša misija

Naša misija je pružiti svima priliku i inspiraciju za stvaranje prostora koji zrači harmonijom i blagostanjem. Xylon se ponosi svojom tradicijom visokokvalitetne proizvodnje podnih obloga, spajajući je s modernim dizajnom, trendovima, tehnologijom, logistikom i održivošću.

Naša misija

Naša vizija

Vidimo svijet kao zajednički prostor koji se temelji na jednoj osnovi - stvaranju prirodnih i organskih prostora za sklad i blagostanje svih. Želimo inspirirati ljude širom svijeta da stvaraju prostorije koje odražavaju njihovu jedinstvenost i stil, pružajući im osjećaj udobnosti i harmonije.

Naš pogled

Naše vrijednosti

Partnertstvo

Izgradnja odnosa temeljenih na pouzdanosti i komunikaciji ključna je za naš uspjeh. Stavljamo naglasak na razvoj snažne i ojačane korporativne kulture, koja povezuje i podržava naše društveno inteligentne partnere.

Stručnost

Sa dugogodišnjim iskustvom u drvnom sektoru, Xylon nadmašuje očekivanja kao partner za proizvodnju podnih obloga i pružanje korisničke podrške.
 

Odgovornost

Xylon stavlja održivost i zahtjeve kupaca za održivim materijalima na prvo mjesto. Promovišemo visoke standarde pravnih i etičkih smjernica, uz podršku programa pošumljavanja. Xylon je certificirani pružatelj usluga FSC/CE/EUTR.

Sklad i prosperitet

Njegujemo posvećenost harmoniji i blagostanju nudeći podove napravljene od održivog i organskog materijala. Bez obzira na starost ili vrstu prostora, drveni podovi pružaju toplinu, karakter i ljepotu. Sa Xylonovim podovima, korak ste bliže stvaranju prirodnog okruženja u svom domu.

Transparentnost

Xylon promoviše jasnu i otvorenu komunikaciju tokom svake faze procesa kupovine. Podstičemo naše partnere da nas posjete i upoznaju se sa našim proizvodnim procesom.

Jednostavnost

Kao stručnjaci u podnoj industriji, cijenimo jednostavnost. Potičemo jednostavne koncepte pružajući intuitivno iskustvo e-trgovine. Nudimo samoobrazovne sadržaje i izravnu komunikaciju.